Romantisk klassisk prinsesseslebet diamantring

Hvis du længes efter et eventyrligt romantisk og luksuriøst forslag, så må navnet på hovedstenen på diamantringen også have en eventyrlig charme.

ny3 (1)
ny3 (2)

Den prinsesseslebne ring har ikke kun en hellig aura i sit navn, den er også en af ​​de smukkeste måder at skære diamanter på.Det har utvivlsomt kun eksisteret i 100 år og er blevet endnu en populær skæremetode efter rundslebne enkelt diamantringe.

Med charme og glamour er den prinsesseslebne diamant typisk for moderne kvinder, de er selvsikre og moderigtige, stive og bløde personligheder.De fire kanter og hjørner af prinsesseslebet diamant repræsenterer henholdsvis ansvar, mod, hengivenhed og respekt.

ny3 (3)

Historien om prinsesseklippet

I 1961 skabte Arpad Nagy, en diamantskærer i London, det firkantede snit af diamanter efter 13 års forskning;I 1971 skabte den sydafrikanske diamantskærer Basil Watermeyer baryonskæring;I 1979 patenterede Betzalel Ambar, Ygal Perlman og Itzkowitz 'Quadrillion', et lyst firkantet snit med 49 facetter.

Det var først i 1970'erne, at prinsessesnit gradvist kom på markedet, hvor Tiffany beskrev det som "elegant og dramatisk", prinsessesnit har altid været en stjerne inden for fancy klipning, og det drømmende navn har gjort det endnu mere populært.

Den prinsesseslebne diamantring gør underværker på lange, slanke fingre.For en enkelt diamantring, der virkelig får en diamant til at skille sig ud.Når din elskede åbner den lille æske med stor overraskelse og ser den elegante og romantiske prinsesseskårne ring, er det svært at forestille sig, at hun ikke vil blive rørt.

ny3 (8)
ny3 (4)
ny3 (5)

Den prinsesseslebne diamantring er den mest skinnende af den fancy-formede diamant

Blandt mange specialformede diamanter er de prinsesseslebne diamanter geniale.I GIA-certificeringen beskrives prinsesseslebne diamanter som en firkantet modificeret brillant, der er som en omvendt pyramide, der koncentrerer hovedvægten på bunden.Antallet af facetter og arrangementet af facetter i bunden og kronen kan variere meget, med forskellige glimt af glans.

Hvis du føler, at en diamant eller en simpel ring ikke længere opfylder dine behov, så overvej en dobbeltlagsring med tætte diamantindsatser.Mingtai-ringene har ikke kun en prinsesse firkantet hovedsten, men også en tæt diamantring med en dobbeltring for et unikt design.

ny3 (7)
ny3 (6)

Prinsessens firkantede form er unik, den firkantede form gør den mere atmosfærisk og elegant, uanset om den bruges som vielsesring eller dagligt tilbehør er blændende.Den lige linje er mere stabil, og den kan også fuldt ud præsentere diamantens rumfølelse.

Prinsessens form giver den en fordel i forhold til andre diamanter i indstillingen, såsom mystery Setting og cluster setting, og den kasseformede form gør det muligt at sy prinsesseformede diamanter sømløst sammen på en enkelt linje for en glat form.

ny3 (9)

Indlægstid: Jun-08-2022